Yeni Peugeot 107

Çevreci ve şehirli Peugeot 107, bundan böyle kendisine daha sağlam ve şık bir görüntü kazandıran yeni tamponu ile farklı bir ön yüze sahip. Tampon bir ızgara ve iki dekoratif şeritle süslü yan kafesler içeriyor. Böylece, yeni tip tamponun ana bölümünü oluşturan geniş krom bandı sayesinde aracın ön yüzü son derece güçlü bir kişilik sergiliyor.




Beş kapılı olarak sunulan bu şehir içi modeli, ışıltılı ve parıldayan yeni Mandalina turuncu ve Elektrik mavisi kaporta renkleriyle daha çekici bir görünüm sunuyor.




Şık tasarımı ve uygun satın alma fiyatıyla tutulan bu küçük şehirli modelin kullanışlılığı ve tasarruflu kullanımı müşteriler tarafından tercih edilmesinin başlıca nedenlerini oluşturuyor.




Manuel ve 2-Tronic versiyonlarına göre şehir dışında 100 km’de 3,9 lt ve 4,1 lt tüketimiyle ve 106 ve 107 g CO2 emisyonuyla, 107’nin düşük olan yakıt tüketim seviyesi daha da iyileştirildi.




107 böylece Peugeot’nun 2007 yılında Avrupa’da 120 g’dan daha az CO2 emisyonuna sahip araçlar sınıfında lider olmasını sağlayan modellerden biri olmuştur. Avrupa’da km başına 120 g’dan düşük CO2 emisyonuna sahip satılan her altı araçtan biri Peugeot markası taşıyor.