SEAT ALTEA XL

Doğuş Otomotiv – SEAT tarafından geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Yeni Altea XL, hem ÖTV cazip fiyatları hem de kalabalık ailelere özel çözümleriyle ilgi görüyor. ÖTV indirimi uygulamasındaki artışa rağmen 41.800.-TL tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim liste fiyat üzerinden uygulanan cazip indirimlerle satışa sunulan Yeni Altea XL’de ayrıca VDF ile özel kredi seçenekleri de mevcut.




Tatil yolculukları daha konforlu ve daha keyifli


1.4 lt TSI 125 hp motor seçeneğiyle satışa sunulan Altea XL, 532 litrelik bir bagaj kapasitesine sahip ve sınıfının en geniş otomobillerinden birisi olma özelliğini koruyor. Katlanabilir arka koltuklarıyla da uzun seyehatler için mükemmel bir yol arkadaşı. Zarif ve akıcı siluetiyle çok daha sportif bir görünüme sahip Altea XL, iç mekânda kalabalık ailelerin kullanımına ideal çözümler sunuyor. Altea XL’de yeni çok fonksiyonlu direksiyon, direksiyondan kumandalı radyo/cd-mp3 çalar, 16 inç alüminyum jantlar standart olarak yer alıyor. Ayrıca, opsiyonel olarak sunulan DVD/video oyunu ve iPod® bağlantı yuvasına sahip katlanabilir 7 inç multimedya ekran, yolculukları daha keyifli hale getiren özellikleri arasında yer alıyor. Altea XL’de ayrıca, Yokuş Kalkış Destek Sistemi (=Hill Hold Control/HHC) de opsiyonel olarak sunuluyor.


Güvenlik ön planda
Altea XL’in Style versiyonunda standart olarak sunulan Dönüşe Duyarlı Ön Sis Farı artırımış güvenlik öğelerinden. Bununla birlikte, yine bu pakette ön ve arka park sensörü de standart olarak sunulan özellikler arasında. Geliştirilen ESP ve Çekiş Kontrol Sistemi (TCS) ile daha iyi bir yol tutuşa sahip Altea XL’de 6 adet hava yastığı standart olarak yer alırken, 2 adet hava yastığı arka koltuk kenarlarında opsiyonel olarak sunuluyor. EuroNCAP Yetişkin Yolcu Koruma standardında beş yıldıza, Çocuk Yolcu Koruma standardında ise dört yıldıza sahip Altea ailesinin üyesi Altea XL’de, iki adet çocuk yolcu koltuğunun şasiye güvenle bağlanabilmesini sağlayan ISOFIX sistemi de mevcut.