Toyota RAV4 yollara çıkmaya hazır

Entegre aktif sürüş sistemi ile sürüş keyfinde devrim yaratan Toyota RAV4, tasarımında yapılan minimal değişiklikler ancak artan donanım seviyesi ile ilgi çekiyor.

152 PS güce sahip 2.0 litrelik benzinli RAV4`te otomatik(AT) şanzıman özelliği mevcut. İki farklı donanım seviyesi ile sunulacak RAV4, hem performansı ile hem de artan konfor özellikleri ile sınıfındaki iddiasını güçlendiriyor.

YEPYENİ DONANIMLARLA DAHA KONFORLU

RAV4`ün konforlu iç mekanı, şık deri döşemesi, zekice yerleştirilmiş bölmeleri yolculukların daha keyifli ve zevkli geçmesini sağlıyor. Kokpit son derece fonksiyonel ve sportif; göstergeler ve düğmeler zekice ve maksimum kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde tasarlanmış. Toyota Easy Flat™ koltuk sistemiyle arka koltuklar tek bir dokunuşla katlanarak çok daha geniş ve tamamen düz bir bagaj alanı sağlanıyor. Yenilenen Toyota RAV4, donanım seçeneklerine eklenen bluetooth, otomatik yanan farlar, hız sabitleme sistemi, yan aynalarda sinyal lambaları ve kendiliğinden kararan iç dikiz aynalar ile daha konforlu; karartılmış camlar, yeni iç döşeme renkleri ve alüminyum alaşımlı jantlar ile daha şık. Aktif Tork Kontrollü 4WD Sistemi, Araç Denge Kontrol (VSC) ve Elektronik kontrollü direksiyon sistemi (EMPS) ile yüksek sürüş güvenliğine sahip olan RAV4`de sürücü ve yolcu için ön – yan hava yastığı; ön ve arka yolcular için perde hava yastığı ,sürücü için diz hava yastığı, ABS, EBD, BA ve TRC gibi aktif güvenlik sistemlerine eklenen aktif kafalıklar sunuluyor.

Tasarımı kompakt ve aerodinamik olan Toyota RAV 4`ün, iç mekanı da oldukça ferah. Şıklık ve zarafetten ödün verilmeden geliştirilen RAV4`ün aerodinamik dış tasarımı, sağlam ve sportif karakter çizgileri, aracın çevikliğini ve üstün sürüş performansını hemen hissettiriyor. Ön tampon ve ızgara tasarımında yapılan minimal değişiklikler ve iç mekanda artan donanım özellikleri ile Toyota RAV4, 70.500 TL`den başlayan satış fiyatı ile sunulacak.