2008 Subaru Impreza WRX STI

Nitekim, Güney Cal için Evans' iade üzerine biz lastikleri teftiş ve fark kullanan, sonra üzerinde 17.000 kilometre uzaklıktaki, bloklar bile giyim bar-yumuşak ve yapışkan yaz lastik için kötü değil kilometre ile eskimiş olduğunu, ancak kendi basmak değil Biz derhal Lastik Rack denir. Yedek lastik için, biz Dunlop satır içinde kalmak için, Direzza Spor Z1 Yıldız Özellikler ($ 893.85) takımı ile OE SP Spor 600s swapping tercih. Bugüne kadar, Direzzas sessiz bir yolculuk ve eşit kullanırken OE lastikleri ile teslim bulunmaktadır.

Lastik gürültü rağmen Evans ve Subaru's canlı kişilik zevk aldın ve limitsiz sırasında kahramanlık kullanma. "Sport Sharp için otomobilin SI Drive Anahtarlama kısma karşısında farkı bir dünya yapar." Kıdemli editörü Ron Kiino, "Ben Spor Keskin ve tek ayar-de Spor ve Akıllı ayarları sönük kısma gerektiğini düşünüyorsanız çok fazla düşünüyorum eklenmesi kabul eder."

Evans da, "hayır noktada lastikleri gevşek zarar ne de araba Benden uzak almak için denemek mi yaptım - etkileyici-tarama sıcak tutarken notlar."


Dislikes? Bu altı gibi, bu araba daha eğlenceli bir yumuşak hırsız olur sürücünüze olacak "tek şey, hızlı biraz clunky olduğunu."

"Ve bir başka sancı var, ve bu gezinti ile's. While it iyi çalışır, eğer sesli yönünde açık, sistem size yol düz gitmek reji ısrarla gereklidir çok çok daha fazla kere gezmiş. Ne zaman bu büyük bir çapraz sokak ne gördüğü iki mil içinde almak, size doğru gidiyor tutmak için her yarım mil uyarır. bunu çevirmek için bana söyleyebilir için müzik kesme, ısrarla Dört kez. Tamamen gereksiz. "

Artı tarafında, STI, 19,5 MPG at tutumlu yakıt ekonomisi sağlamak için, 2.5-litre tüm turbocharged özellikle devam-wheel-drive ralli roket. Bu aynı şekilde bir küçük 2,0 bile Evo equiped-litre motor, bugüne kadar sadece 18,1 MPG kayıt olduğunu.


2008 Subaru Impreza WRX STI
Ay / mil hizmet 11/19, 114 yılında
Ort econ/CO2 19,5 mpg/0.99 lb / mili
Çözümlenmemiş sorunları Yok
Bakım lastikleri, 1 dönüşümlü-motor hava filtresi yerine) 413.74 $ (2-yağ değiştirme / denetim / maliyet
Normal () lastik yerine $ 893,85 maliyet giyim