2009 Model Acura TSX

Daha güçlü V son giriş-6 modeli ile, bir dört silindirli Acura TSX yerine soru başlar. Sadece şehirde 3 MPG maliyetleri ve karayolu üzerinde, bu iki ekstra silindir ekleme ama verir çok daha fazla güç. Buna değer Öte yandan, bu güç TSX temel fiyat için yaklaşık 6000 $ ekler so?

Rakamlar bir yana, V-6 TSX daha çekici binmek ve sonra tarafından Bozulmuş olan personeli çok uzak dört silindirli araba hayal kırıklığına geldi olduğunu. V-6 Modeli ekstra güç ve beefier lastik bu çok daha eğlenceli bir iş biter ve twisties başlayacak sürücünüze olun.

Bu, ancak, bu dört silindirli araç kötü olduğunu söylemek değildir. Aksine, hala kendisi için iyi bir durumda yapar. Rağmen genişlik ve uzunluk, ilk nesil araç birkaç inç ile büyüyen, bu TSX tek olan 201 HP 2.4L motoru üzgün yeterli değildir gemlemek ağırlığı, 150 lb üzerinde paketlenmiş vardır.

Ancak ekstra ağırlık olarak Revs inşa yetişmeye başlar sağlam bir £ 170 ile dokunun üzerine FT, The TSX hızlı çizgi dışı atlar. 3500 RPM ötesinde, TSX hala hızlı ama hızlanmakta artık gibi. In fact, it is much at all, kenara gürültü çok sayıda gelen oluyor gibi oluşturmadan hissediyorum değildir. Kadar neredeyse Redline bile daha ilginç şeyler alamadım, ancak hiçbir gece ve gün fark ya.
Asıl eğlenceli Honda mükemmel beş otomatik hız bulunan olmaktır. Evet, bazı bir diş eksik, ama iddia olabilir eğer bir çok upshift raketimle ile heyecan küçük alıyorsunuz fark edebilirsiniz tek zamandır. Birçok shift mümkün automatics aksine, hiç vites ile seçmek karıştırmasını's. Tüm çalışma direksiyon üzerinde yapılır. Daha da önemlisi, tüm işleri yapar. Bu TSX sizin vites Redline ve motor her hangi bir şekilde güç ve ilave ağırlık bulunmaması sizin bastırıyor olduğunuz için yardımcı olan yerlerde maksimum performans elde tüm şekilde tutun için mutludur Araç zor.