2011Model BMW X1

Son çalışmalar da tüm bunların değerli büyük araç özellikleri ve araç gereç ve vazgeçmek zorunda değilsiniz, yalnızca küçük kendi büyük araçlar - bu kadar vazgeçerek ile iyi Amerikan otomobil alıcı olduğunu gösteriyor. Birkaç automakers daha acutely BMW daha felsefesinin farkındayız. Tabii, BMW hala iş büyük bir yüzde olarak, ama büyük lüks otomobil üreten Mini - onun kaçak bir alt marka - vuran küçük araba piyasasının çok büyük bir payı yakalanan vardır. Daha yakın zamanlarda, Bavyera otomobil üyelik-ABD pazarında 1 Serisi, sadece onun kadar, ve tereyağı 3 Serisi ekmek büyüyen aşağıdaki iki kapılı Coupe slotting düzey getirdi. Ayrıca çok da yeni için BMW's Spor Aktivite Aracı serisinde - tüm yeni 2011 BMW X1 olan ABD yolunda olduğunu - ve küçük - üyesi underpinnings sağlar 1 Serisi övgüde's

İlk konsept şeklinde gösterildiği 2008 Paris Motor Show'da, birincil BMW X1 paketi derece üretim düzenli benzer kalır. Güçlü BMW mevcut X Serisi modaya göre, X1 büyük kardeşler tüm marka görsel mevcut ve oluşturuyor. , Blunt burunlu ön ucu Jutting? Kontrol etmek. Tanınmış arching yan karakter hat? Kontrol etmek. İmza "Hoffmeister kapris" ve D-ayağı? Kontrol etmek. Çift böbrek şeklinde ızgara? Çift kontrol edin.

Yaklaşık 14,5 metre uzunluğunda, 5.8 metre çapında ve 5 metre uzunluğunda, en X1 birkaç inç daha kısa, skinnier ve X3 daha dar - ve şu anda otomobil üreten küçük SAV ölçer. Gerçekte, X1 sadece 1 inç geniş olduğunu, 3 inç uzun ve 4 inç uzun boylu ve 128i daha tam 4 inç bir tekerlek ile uzun kompakt spor araba daha. Söylemeye gerek yok, bu büyük bir araç değildir.

Bu X1 iç düzeni de geçerli BMW tasarım teorisi için de geçerli kalır-yerleştirilmiş kontrolleri ve yüksek kaliteli malzeme. Koltuk, direksiyon, vites kolu, ve büyük ölçüde bu BMW ürünlerinin birçoğunun - kesinlikle herhangi 1 Serisi, 3 Serisi sürücü hemen tanıdık olurdu aynı kalır gösterge tablosu. Elbette, küçük dış boyutları daha az iç mekan ve daha sonra, daha az yük hacmi - segmenti için bir tanımlama noktasına çevirmek. BMW X1 için söylüyor 14,7 kübik-Ayarlanabilir arka seatbacks dik ile kullanılabilir kargo alanı ayakları - karşılaştırma aşkına, bu dört kapılı Volkswagen GTI aynı miktar nedir. Arka koltuklar düz, bu artış için rakam katlanır daha 47,3 kübik-fit kullanılamaz.