Chrysler Group LLC kalitesini gösterdi

A.B.D`nin en prestijli ödüllerinden birisi olan "J.D Power and Associates", yeni araçların ilk 90 günlük döneme ait kalitesini ölçen 2009 yılı Kalite Çalışmaları`nın ilk sonuçlarını açıkladı.

J.D Power listesinde yer alan, en üst düzeyde geliştirilmiş 10 araçtan 5 tanesi Chrysler Group LLC`ye ait olup, sıralamada ilk üç arasında yer almayı başardı. Bu başarı noktaları geçen yıl içerisinde gerçekleştirilen yeniliklerin firmanın bütününde ve her markada kendini göstermeye başladığını ortaya koyuyor.

Chrysler Group LLC, endüstri ortalaması olan 10 puanın daha da üstüne çıkarak anket araştırmasında 15 puanlık bir yükseliş gösterdi. Efsanevi Jeep® markası 47 puanlık gelişmeyi getiren Wrangler modeli sayesinde, toplamda 30 puanlık bir gelişme göstererek sıralamada üç sıra yükseldi ve kalite konusuna verdiği önemi bir kez daha ispat etti. Chrysler Group LLC 2008 yılı ve 2009 yılının ilk çeyreğinde, kalite konusunda mevcut standartlarını önemli bir düzeyde geliştirme başarısı gösterdi.

Dahili ölçüm standartları firma tarihinde kalite konusunda bugüne kadar görülmüş olandan çok daha yüksek standartlarda çalışıldığını ortaya koyuyor. Müşteri Memnuniyeti Ekipleri (CTSs), Müşteri Teşvik Skorları (CPS) ve diğer girişimlerin hayata geçirilmesiyle, Chrysler Group LLC araçları, 2009 IQS (İlk Kalite Çalışması) `nda görüldüğü gibi, otomotiv endüstrisinde gerçekleştirilen gelişim hızının da ilerisine geçerek gelişmelere önderlik ediyor.

Bu haber 1 defa okundu