2010 Mercedes-Benz E-Class

1980lerin sonunda, önce performans ve radyosu olan AMG Mercedes resmi bir benz olmuştu, bu teknoloji tabanlı üç kişisel eğitmen-yıldız bir off-the-sergi 300E Sedan, bu masaj V tam 8 (ilk doldurulmuş aldı işaret oldu bir 5,6 litre, daha sonra 6.0) ve yolun bir katalog yetmeyecek-şasi bit ayarlı ve son derece hızlı ve pahalı sonucu "The Hammer adlı.

Onun oyun AMG gerçekten üzerinde. Oysa asıl ayarlama şirketin en büyük tek bir düz çizgi, hantal olarak boyutlu sedans (hızlı ve köşelerinde dengesiz yapı için bilinir) ise, 21. yüzyıl AMG, şimdi resmen Mercedes ve hiper-performans bölünme-Benz, sahip olduğu son olarak tüm sert kenarları uzaklıktadır smoothed tam vücuda supercars dışarı cranking (yani, CLK63 Black Serisi, bu SL63 AMG). 2010 E63 AMG of arrival, tüm yeni E-dayalı ile sınıf Sedan, BMW M5 ve Cadillac CTS-V gibi rakip büyük olasılıkla kapak için acele etme Mayıs

AMG her zaman doğru, ama motor yaptı yeni E63's - Ayrıca SL63 görülen - belki de daha iyi olur. El-built, DOHC, 6.2-litre V-8, bir önceki sürümü döner 6800 devirde 518 kW (şimdi) ama aynı zamanda 12 @-yakıt verimli artış yüzde 11 daha fazla beygir gücü övünme gelen. Tüm bu doğal horsepressure aspirated kendi başına harika bir şey, ama 2010 de Mercedes' Speedshift MCT 7 ile akımlar otomatik hızıdır. Bir "ıslak başlangıç lehine bir geleneksel tork konvertörü yukar Dispensing" diyen MCT manuel mod () sadece 100 Milisaniye olarak vardiya dışı çatlak olabilir debriyaj. Dört kaydırma modları, Spor Plus belki de en etkileyici mevcuttur.


Porsche's çift debriyaj PDK iletimi gibi, Sport Plus upshifts ve downshifts yılında MCT gibi düşüncelerinizi tarafından yönlendirilmelidir. Ve vardiya paddles unut sadece kolu olarak "D. konsol bırakmak" Sonra fren hız ve bir köşede yaklaşıyor ve izle sabit (ve) ve MCT olarak otomatik olarak kısma Çömezler dinlemek ve iki makine silah downshifts ateşler. Harika şeyler. Iletim best-of-de-dünyanın da düz olarak ve şok ücretsiz bir kasaba etrafında vardiya çalıştırmaya. Uzakta tarafından MCT en iyi hareket olsa da, tam kısma upshifts performans. Gaza Stand, the Revs Redline, ve yapı yıldırım geçiş bir "whap eşlik kabul edelim!" egzoz bir E gibi sesler-80 bagajında patlayan seçin.