Volkswagen Golf

Golf modern dizaynı, üstün sürüş dinamiği ve yenilikçi motor teknolojisini birarada sunuyor. Kendine özgü C sütunu, güçlü arka bölüm, belirgin şekilde sportif ön bölüm ve bombeli silüet yeni ve üstün bir dinamik yapının izlerini taşıyor. Bu sayede Golf hem teknik hem de görsel olarak ilk çıkışından bu yana en büyük evrimi gerçekleştiriyor.


Ön bölüm, dinamik
Yeniden tasarlanan ön bölümün aerodinamik yapısı hava direncini minimum seviyede tutuyor. Enlemesine lineer olarak düzenlenen sinyal lambaları ile çiftli ön farlar da aracın ön görünümünü daha güçlü kılıyor. Yukarı doğru bombeli çamurluk yüzeyleri farların üst kısmında belirgin şekilde yükseliyor. Bu durum radyatör ızgarası ve gövde rengi tamponlarla birlikte tamamen dinamik bir dizayn özelliği ortaya koyuyor.



Arka bölüm, güçlü.
Arka tarafta güçlü görünüm bombeli C sütunu ile vurgulanıyor. Çift taraflı kavisli yapısı ile arka farların yarısı kusursuz biçimde ayrılarak bagaj kapağına entegre edilmiştir. Büyük arka cam iyi bir görüş sağlıyor. Golf önceki her nesilden daha atak ve dinamik.



Farlar, görmek ve görülmek.
Dış aynalardaki sinyal lambaları ile trafikteki diğer sürücülere dönmek istediğinizi kesin şekilde belirtirsiniz. Tampondaki sis farları kötü hava koşullarında daha iyi görüş sağlıyor. Arka tampon üzerinde park mesafe sensörlerine ve otomatik yanan kısa farlara ( Comfortline ) ek olarak isteğe bağlı Bi-Xenon far, far yıkama, otomatik far yükseklik ayarı alınabilmektedir.



İç mekan, keyifli ve ferah.
Kaliteyi Golf'ün her yerinde hissedebilirsiniz. Midline donanımından itibaren sunulan sportif üç kollu deri direksiyon simidi ile bu kaliteye dokunabilirsiniz. Ergonomik ön konsol da Golf'ün dikkat çekici özelliklerinden biri. Tüm kumanda elemanları ve düğmeler sezgisel olarak beklediğiniz yerde bulunuyor. Konforlu koltuklar yükseklik, ileri, geri ve eğim olarak ayarlanabilir ayrıca yan taraflardan ideal bir kavrama sağlıyor.



İç mekan, daha yüksek ve daha uzun.
Boyları 1,90 metrenin üzerindeki yolcular dahi arka koltuklarda rahatça seyahat edebilirler. Eşyalarınızı geniş hacimli bagaj bölümüne kolayca yerleştirebilirsiniz. Daha fazla yükleme alanına ihtiyaç duyarsanız, arka koltukları rahatlıkla katlayıp bagaj hacmini 350 lt den 1305 lt'ye çıkartabilirsiniz.