2010 Model 308 RCZ

2010 Model 308 RCZ
Eylül ayında düzenlenecek olan Frankfurt Motor Show oldukça hızlı ve otomobil severler açısından oldukça doyurucu bir fuar olacak.
Bir çok marka yeni modellerini tanıtmak için Frankfurt'u bekliyor.

Bu markalardan biri de Peugeot. Audi TT'ye rakip olarak hazırlanan 308 RCZ'nin örtüsünü Frankfurt'ta kaldırmaya hazırlanan Peugeot lansmandan öce 308 RCZ'nin unutulmaması için bir kaç fotoğraf daha yayınladı.

RCZ ismi Peugeot için bir ilk. Tek veya çift sıfırlı model isimlerinin yerine ilk kez harfli model adı kullanan Peugeot ayrıca tanıtımından sadece iki yıl sonra tanıtılması ile de en hızlı geliştririlen modellerden biri.

2010 baharında satışa sunulması planlanan 308 RCZ 2+2 kişilik oturma düzenine sahip. Heyecan verici bir sürüş yaşatacağı söylenen 308 RCZ, tasarımı ile heyecanlandırdığı sürücüsünün üst düzeyde kaliteye sahip iç mekan beklentisini de karşılayacak.

RCZ'nin 308 ailesinin üst sınıf motorlarına ek olarak 250 beygir gücünde yeni bir motora sahip olacağı söyleniyor. Bu motorların arasında torklu ve verimli motorlarda bulunacak.

Frankfurt otomobil severler için oldukça verimli bizler içinse oldukça yorucu geçecek. Bir çok markanın heyecanla beklediği Frankfurt Motor Show'un en çok konuşulan modellerinden biri kesinlikle bu Fransız coupesi olacak....