2010 model KİA’lar görücüye çıktı

Koyuncular Kia Satış Müdürü İsmail Özdiken, “Kia markasının B segmentindeki başarılı temsilcisi Rio modelinde, Ağustos ayı boyunca ÖTV yüzde 18 oranında uygulanıyor.” dedi.
Özdilek yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kampanya kapsamında Kia Rio 1.4 lt. benzinli Sedan Basic paketi sadece 19.437 TL’ye sahip olabilirsiniz. Stil, konfor, performans, güvenlik ve zerafetin bir araya geldiği Kia Rio, ülkemizde Sedan ve Hatchback kasa tipi, 1.4 lt. benzinli ve 1.5 lt. dizel motor seçenekleri, düz ve otomotik vites versiyonları ile satışa sunuluyor. 
Kia Rio sunduğu sürüş, güvenlik ve donanım özellikleri ile esnek ve konforlu bir sürüş keyfi yaşatıyor. Basic, Trend, Comfort ve Advance olarak 4 donanım paketi ile müşterilerin beğenisine sunulan 2010 model Rio’lar Ağustos ayı boyunca 19.437 TL’den başlayan rekabetçi fiyatlara sahip. Kia cee’d SW’nun üçüncü donanım paketi olan Consept donanım paketinde ise, Motion donanım paketinde yer alan özelliklere ek olarak 16”çelik jant, otomatik klima, hava kalite kontrol sistemi, deri direksiyon simidi, deri vites topuzu, deri el freni ve EPS bulunuyor. Kia markasının hafif ticari araç modelleri olan K2500 ve K2700’lerde ise Temmuz ayında uygulanan yüzde 0 ÖTV ve 1.000 TL değerinde takas desteği kampanyasına Ağustos ayında da devam ediliyor. Kampanya kapsamında ayrıca, BP’den 1.000 TL değerinde akaryakıt ve iki adet Avon Lastik hediye ediliyor. 
Rekabetçi fiyatı, ekonomik kullanım özellikleri, sağlam gövde yapısı, performansı, donanımı, binek otomobili aratmayan konforu ve Çelik Motor’un yaygın servis ve bayi ağının verdiği güvence ile ticareti kolaylaştıran K2500 TCI ve K2700 modelleri, şimdi çok avantajlı fiyatları ve cazip fırsatları ile sizlerisatış mağazamız bekliyor. Ayrıca 1.24 oranlarla 72 aya kadar taşıt kredisi kullanma imkanları da Koyuncular Kia’da.”