2010 model Ford Fusion özellikleri

Ford Fusion 2010 Ford Fusion şimdi galerilerinde birçok değişiklikler Yeni Fusion, daha fazla güç, yeni bir spor model ve gaz yaygın beklenen ilk / elektrik Fusion Hibrid yenilenmiş bir görünüm kazanacak.

Hemen yeni Fusion hissedilir onun üç-bar krom ızgara ile yeni ön ucu bak, daha maço görünümlü büyük foglamps düşük hava giriş, hem de yeni açısal farlar olduğunu. Sonuç, bir daha net, daha önce ne bir adil ortalama arıyor sedanda olduğu sportif görünüyor.
Olan Fusion için yeni Motor Ford’un kompakt SUV, iyi kabul Ford Escape ödünç vardır. Ve 160 beygir gücü 2,3 litre 4 Değiştirilmesi silindirli bir motor 175 beygir gücü 2,5 litre 4 silindirli olduğunu. Dışı Spor V6 modelleri artık 240 beygir gücü, bir önceki 221 beygir gücü V6 yerine 3,0 litre motor ile donatılmıştır.

Ve yeni Fusion Sport modeli 3.5 litre V6 263 horsepower.The V6 miktarlar ile gelir de E85-etanol karışımlı yakıt çalışan kapasitesine sahiptir.

Yeni Fusion Hibrid ve Spor modelleri, S, SE ek ve seviyeleri geri düzeltin SEL.

2010 Ford Fusion by bigmikelakers.

Bile temel düzeyde Fusion S modeli, güç doorlocks, refueling, capless çekiş kontrolü, ABS ve 16 inç jantlar aynalar klima, Elektrik ön cam, güç dahil standart özellikleri ile birlikte geliyor.

(Güncelleme: Mevcut ekonomik kriz tüm automakers için yüksek risk ve çok zor bir satış ortamı teşkil etti. Araç satış plunging edilmiştir. In fact, Ford’un satışları geçen ay bir kuyruklu 30,6% dalmış.

Bu artı tarafta, ancak, büyük bir fırsat tüketiciler için çok etkili İnternet fiyat pazarlık yapmak. İşte yeni Ford Fusion en iyi fiyat almak için en yeni araç, özellikle mevcut yavaş ekonomik ortamda verilen satın alma stratejisi hakkında bir makale.)

Bu SE modeli S ile aynı özelliklere sahip ama 17 inç jantlar, altı Sirius Uydu Radyosu ile Stereo hoparlör ekler ve 3.0-litre V6 için bir seçenek. Bu SE üzerinde ek bir seçenek Ford Senkr 2.0, ses-cep telefonları ve MP3 çalarlar için arayüz etkinleştirilir.

Ek özellikler SEL modeli standart sunulan Senkr 2.0, yedi renkli ışıklandırma sistemi, deri koltuklar ve direksiyon simidi, Keyless giriş, çift bölgeli iklim kontrolü, otomatik farlar bulunmaktadır. Seçenekler (), herhangi bir trafik aracı doğru hareket tespit ettiğinde V6, bir ters-algılama sistemi dahil tüm-wheel-drive, Sony ses sistemi ve GPS.

Yeni 2010 Fusion Sport 3.5 litre Duratec V ile donatılmıştır-6 motoru, aksanlı deri (mavi ya da siyah) kırmızı, krom iç giydirme, 18 inç jantlar ve çift egzos. All-wheel-drive opsiyonel olarak GPS ve Sony sestir.

2010 Ford Fusion Hybrid 2.5 litre 4 çalışan silindirli benzin motor, elektrik motorlu birleştiğinde, ya da her ikisinde birden hızlanma ve yakıt verimliliğini artırmak dengelemek için çalışıyor. Bu Hibrid Fusion modeli sürekli değişken otomatik vites (CVT) ile donatılmıştır.
The Fusion Hibrid bir elektrik modunda 47 MPG kadar işlem yapabilir. Bu oldukça yüksek olduğu ve yaklaşık 700 kilometre uzaklıktaki bir tankı seyahat aralığı ulaşmak için araç sağlar.

Gaz Kilometre açısından ise Ford henüz numaraları yayınlanan değildir olarak, “sınıf” performans vaat lider ve en az 5 MPG olan Camry Hibrid fazla (ki en az 39 MPG şehir at) anlamına gelir. AutoBlogGreen.com test Fusion Hibrid verdim ve 43,1 MPG var.

Bu Hibrid da SmartGauge, LCD çok futuristik görünümlü sistemi ile donatılmış olan hızölçer iki tarafta izler. Bu bir ilginç ve çekici “EcoGuide” yeşil sürüş alışkanlıkları üzerinde koç sürücüleri için canlı animasyonlarla. Ayrıca istediğiniz araç işlemleri hakkında ne veri görüntülemek için tekrar düzenlenebilir.