2009 model yeni Toyota RAV4

Aracın fiyatının 70 bin 500 TL'den başladığı vurgulanan açıklamada, iç mekândaki donanımların arttığı belirtildi.

2009 model yeni Toyota RAV4 'ün konforlu iç mekanı, şık deri döşemesi, zekice yerleştirilmiş bölmeleri yolculukların daha keyifli ve zevkli geçmesini sağlıyor. Kokpit son derece fonksiyonel ve sportif; göstergeler ve düğmeler zekice ve maksimum kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde tasarlanmış.

Donanım yenilendi
Yenilenen Toyota RAV4, donanım seçeneklerine eklenen bluetooth, otomatik yanan farlar, hız sabitleme sistemi, yan aynalarda sinyal lambaları ve kendiliğinden kararan iç dikiz aynalar ile daha konforlu; karartılmış camlar, yeni iç döşeme renkleri ve alüminyum alaşımlı jantlar ile daha şık.

Tek dokunuşla katlanan koltuklar
Toyota Easy Flat™ koltuk sistemiyle arka koltuklar tek bir dokunuşla katlanarak çok daha geniş ve tamamen düz bir bagaj alanı sağlanıyor.

Aktif Tork Kontrollü 4WD Sistemi, Araç Denge Kontrol (VSC) ve Elektronik kontrollü direksiyon sistemi (EMPS) ile yüksek sürüş güvenliğine sahip olan RAV4'de sürücü ve yolcu için ön – yan hava yastığı; ön ve arka yolcular için perde hava yastığı ,sürücü için diz hava yastığı, ABS, EBD, BA ve TRC gibi aktif güvenlik sistemlerine eklenen aktif kafalıklar sunuluyor. Yeni Toyota RAV4 Otomatik şanzımanlı 2.0 lt 152 HP'lik benzinli motorla satılacak. RAV4 Temmuz'un ikinci haftası itibariyle Toyota Plazalarda yerini alacak.