Renault`dan Nisan kampanyaları

Renault, Nisan ayında tüm modellerinde 4 bin 500 YTL`ye varan indirimler sunuyor. Renault Mais`ten açıklamaya göre Renault, müşterilere Nisan ayında özel avantajlarla otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor. Tüm Renault modellerinde 4 bin 500 YTL`ye varan indirimler sunulurken, “şimdi al, Ağustos`ta ödemeye başla” kampanyası da Renault`un sunduğu fırsatlar arasında yer alıyor.

Yeni Laguna modelinin Mart ayında lanse edilen fiyatı Nisan ayında sabit tutulurken, ilk 500 müşteriye de Bluetooth telefon kiti hediye ediliyor.

Renault Master Van, Trafic Van ve Master Şasi Kabin`de ÖTV Renault tarafından karşılanırken, Master Minibüs`te ise Haziran Temmuz ve Ağustos aylarında taksit ödemesi olmayan özel bir kampanya müşterilere sunuluyor.

Açıklamada, Renault`nun İSPARK işbirliği ile 2007 yılında hayata geçirdiği ücretsiz park yeri uygulamasının 2008 yılında da devam ettiği, uygulamadan 2007 yılında 25 bin Renault ve Dacia müşterisi faydalandığı, 2008 yılında ise bu sayının daha da artmasının öngörüldüğü belirtildi.