Yeni Ford Focus Özellikleri Resimleri Fiyatı ford focus iç ve dış Tasarımı


Yeni Focus’a şöyle bir göz atın. Dinamik tasarımını hissedin. Bir orkestradan esinlenen bu aracı farkedin.

Çok sevilen Focus’u Ford’un “hareket halindeki enerji”yi anlatan Ford Kinetik Tasarım felsefesiyle birleştirerek yeniledik. Yenilenen, iyileştirilen ve yeniden tasarlanan Yeni Focus şaşırtıcı, daha atletik ve daha dinamik görünüyor.

Sınıfının önde gelen modellerinden olan Focus her zaman yüksek sürüş dinamikleri ile saygı gördü. Yeniden tasarlanan Focus’un da bu konuda hiçbir eksiği yok. Arkaya doğru uzatılmış ön farlarından yeni sportif gösterge paneline kadar, Yeni Focus’un bütün parçaları uyum içinde çalışıyor. Eminiz bu görüşe siz de katılacaksınız. Aslında Yeni Focus bir orkestradan esinlenilerek o kadar güzel yaratıldı ki, bu uyumu mutlaka hissetmeniz gerek.

iç ve dış tasarım:

Ister sürücü ister yolcu olun, Yeni Focus’un içini konforlu ve güvenli bulacaksınız. Gösterge panelinin geliştirilmiş tasarım ve aydınlatmaları, daha ergonomik ve daha kolay bir kullanım sunar.

Focus’un zaten çarpıcı olan görüntüsü, Kinetik Tasarım felsefesinin yansıtıldığı ve “hareket halinde enerji” hissi veren detaylarla şimdi daha da dinamik…

Ford Focus hem şehir içi hem de uzun yol kullanımında her zaman güvenli ve rahat bir kullanım sunuyor.

Yeni Focus sahip olduğu yüksek güvenlik seviyesini, Akıllı Güvenlik Sistemi (IPS)’in yüksek teknolojisine borçludur.

34 bin ytl’den başlayan fiyatlarla yeni ford focus sizleri bekliyor