Dacia Logan 2009 Donanım ve Teknik Özellikleri


* Daha Fazla İç Hacim
Daha fazla iç hacim, tasarım, erişim, rahatlık ve her zaman dikkat çekici bir fiyat-kalite oranı: İşte yeni Dacia Logan. 5 rahat oturma yeri ve geniş hacimli bagaj bölümü ile cömert ve olağanüstü bir yerleşim alanı sunuyor. Üç yetişkinin kolayca yerleşebileceği arka koltuklar, genişlik ve yükseklikte maksimum ölçüleriyle size rahatça hareket özgürlüğü sağlıyor. Ailenizin tüm üyelerinin bagajları için kendi kategorisinin en genişi; 510 litre iç hacme sahip!
* Yerleşim ve Konfor
Klasik otomobillerde hiçbir zaman yer fazlası bulunmaz. Oysa Dacia Logan büyük düşünmeyi seçti. Oturma bölümü size 5 adet gerçek yer sunuyor. Arkadaki yolcuların en rahat şekilde seyahat etmeleri için cömertçe tasarlanmış yükseklik ve genişliğe sahip. Ayrıca 510 litre hacmindeki geniş bagaj birçok büyük eşyanın yerleştirilmesine imkân sağlıyor. Alışveriş, iş seyahatleri, aile tatilleri… Dacia Logan hayatınızın her alanında size fazlasıyla yer sağlıyor.
* Güvenirlik ve Hacim
Yol tutuşu, koruma, dayanıklılık… Dacia Logan hiçbir şeyi tesadüfe bırakmaz. Modern ve geniş hacmi ile, size maksimum güvenliği sağlamak üzere tasarlanmıştır. İster benzinli ister dizel motora sahip olsun, düşük kullanım giderleriyle her şartta güvenirlik ve gerçek bakım kolaylığı sağlar. ABS ve Acil Fren Yardımcısı (opsiyonel) Dacia Logan’a mükemmel yol tutuş ve kısa mesafelerde durmayı garanti eder. Yolcular üç noktadan bağlantılı kemerlerle, her koltukta bulunan kafalıklarla ve sürücü ile ön yolcu hava yastıklarıyla (opsiyonel) korunurlar. Dacia Logan’da tam anlamıyla güvendesiniz!