2008 model Yeni Citroen C5 gün sayıyor


Önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan yeni Citroen C5; teknolojik üstünlükleri, güvenlik sistemleri ve konforuyla, lüks segment otomobillerde aranan tüm özellikleri uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturmayı hedefliyor.

Zarif ve bir farklılık örneği sergileyen Yeni Citroën C5′in yeni modelleri Mayıs ayında satışa sunulacak… Markanın yenilikçi tasarımını ifade eden yeni Citroën C5′in 1.6 HDi SX, 1.6 HDi SXPK, 2.0 HDi SXPK, 2.0 HDi Exclusive modelleri, 49.950 YTL’den başlayan fiyatlarla otomobil tutkunlarının beğenisine sunulacak.

C5′in donanımında, Yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon, polen ve koku filtreli çift bölgeli digital klima, Radyo CD - MP3 Çalar, hafızalı ve masaj fonksiyonlu sürücü koltuğu, yokuş kalkış desteği, Akustik kalınlaştırılmış camlar, elektrikli ısıtmalı yan aynalar, gece sürüş modunda otomatik kararan iç dikiz aynaları , telefon kiti-bluetooth ve park yeri mesafe ölçüm sistemi gibi özellikler bulunuyor.

Lamine camlar, ses ve dışarıdan yapılan zorlamalara karşı etkili koruma sağlıyor.

Yeni C5′in tasarımında, araç içi ses ve titreşim konforuna özen gösterilmiş. Kapı çevresine iki sıra olmak üzere ve üç sıra konan fitil ilavesi, karoser içinde aşılamayan bir ses duvarı oluşturuyor. Motor bölmesine uygulanan çok sayıda ses emici, yolculara sessiz bir yolculuk vaad ediyor. Ayrıca C5′lerin tüm modellerinde ön ve yan camlarda bile ses kesici lamine camlar tercih edilmiş. Lamine camlar, ekstra ses yalıtımı sağladığı gibi dışarıdan yapılan zorlamalara karşı da etkili bir koruma sağlıyor.

1.6 HDi SX ve SXPK modelleri 110 HP maksimum güce, 1750 devirde 240 nm torka sahipken, 2.0 HDI SXPK BVA ve 2.0 HDI Exclusive BVA motor seçenekleri 138 HP ile maksimum güç ve 320/2000 nm tork üretiyor.